Tilsvar til vurdering

Kompetent og kundevennlig oralkirurg

Hadde time hos Maria Pham på Colosseum Drammen den 28. november for fjerning av visdomstann med en dyptliggende rot. Selv om ikke jeg har så mye tannlegeskrekk, var jeg til dels nervøs i forkant ettersom jeg måtte ta CT i forkant grunnet mulig nerveproblematikk, utredet av en annen tannlege. Maria tok seg god tid til å gå igjennom alle bekymringene og orienterte i detalj hvordan prosedyren faktisk fungerer. Det hjalp også at hun var så kompetent og sikker i praten - særlig om nervene under visdomstanna. Hadde hun nølt på mine spørsmål så ville det naturligvis hatt motsatt effekt.

Operasjonen gikk ellers helt knirkefritt. Eller, det knirket noe voldsomt av redskapene de brukte, men her var de så snille og lånte meg headset sitt slik at jeg kunne lytte til musikk under operasjonen slik at de intense lydene ble reduser.

Å ta seg tid, lytte og forstå - men også vise at man vet hva man snakker om - er helt essensielt for en pasient. Maria oppfyller alt dette.

Budskapet mitt går derfor først og fremst til de med mye tannlegeskrekk, selv om det er viktig å huske på at finnes ingen tannlege/kirurg som kan fjerne hele frykten for deg.