Vilde Furuodden Aas
Vilde løser mine periodiske smerter i korsryggen effektivt og hyggelig. Positiv og hjelpsom med gode råd til øvelser jeg selv kan gjøre. Jeg anbefaler henne!
Fantastisk kjapp og effektfull behandling av nakke som har gått fullstendig i lås! Bedring av både smerter og svimmelhet etter første konsultasjon! Behandler lokaliserer problemet fort, og har gode løsninger! Hyggelig og imøtekommende ansatte! Anbefales!
Utrolig dyktig kiropraktor med masse erfaring! Alltid blid, omtenksom og lyttende. Kort ventetid, og flink til å følge opp. Anbefaler Vilde på det sterkeste!
Graviditets vansker? Ikke noe problem. Vilde har kunnskap og varme hender som hjelper deg hele veien. Er så fornøyd, så dette blir ikke siste gang👌🏻 Anbefales på det sterkeste!
Jeg har gått til Vilde av og på i flere år, og opplever henne som profesjonell, dyktig og svært hyggelig. Hun tar seg tid til å forklare hvordan ting henger sammen og hvorfor hun gjør det hun gjør, og hun har fikset opp i ting som fysioterapi ikke har fått taket på.
Hun er også lett tilgjengelig, og svarer kjapt på meldinger. Anbefales trygt videre.