Tiril Wam Grønborg
Tiril er en trygg Kiropraktor som viser mye varme og forståelse. Hun møter deg på en god måte og er oppriktig interessert i deg som person. Hun viser at hun kan sitt fag via dialog med kunde.
Jeg har fått hjelp av Tiril over flere år. Først med en frozen shoulder og senere med vedlikehold og andre mindre skader. Tirill er svært profesjonell og dyktig behandler. Jeg er ikke plaget med skulderen lenger, og er svært fornøyd med behandlingen jeg har fått, og får.
Gikk til Tiril under svangerskap med tvillinger, utrolig flink og dyktig i jobben sin! Slitt med smerter i bena/bekken og har tidligere vært hos flere fysioterapeuter og kiropraktorer uten resultat, dette klarte Tiril å hjelpe meg med.
God kunnskap når det gjelder gravide og spedbarn! Tvillingene fikk også kjempe god hjelp og behandling hos henne, etter noen få timer hos Tiril ga stivhet, mageproblemer og låsningene seg! Anbefaler Tiril sterkt videre.
Utrolig hyggelig, søt og sympatisk! Gir alltid inntrykk av at hun har tid til akkurat deg. Dyktig i det hun gjør, lytter til deg og har en behagelig væremåte. Flink med små barn, og flink med voksne. Anbefales på det sterkeste!
Følger opp på en super måte- henviser videre ved behov og er kreativ og flink i sin behandling. Kan anbefales!