Magnus Hiorth Soland
Enkelt å få time, rask behandling, gode resultater. Forklarte og illustrere godt sånn att jeg gikk forstått prosessen og behandling ordentlige.
Tilgjengelig,får time på dagen. Har stort utbytte av behandlingen. Gode lytteegenskaper,godt samarbeid.
Magnus gir en trygg og god behandling. Han lytter og hører på hva som er dagens problemer og følger bra opp.
Den beste kiropraktoren jeg har vært i kontakt med noensinne! Har gått til Magnus siden 2014 og er kjempefornøyd.
Magnus gjør en utrolig god jobb!
Han er svært kunnskapsrik, dyktig og hyggelig kiropraktor. Og i tillegg han strekker seg ekstra langt for å yte fantastisk service.
Er man ute etter den beste så er Magnus Soland den rette. Anbefales på det sterkeste!
hei. Jeg har brukt Magnus mange ganger for mine ryggplager som kommer og går. Han tar ryggen min på alvor, og i tillegg bruker han en spesiell benk som gir veldig god effekt på min rygg. Denne benken er det ingen andre kiropraktorer som jeg har vært hos som har. Denne benken sammen med Magnus sin spesielle behandling korter ned behandlingstiden min samt smertene vesentlig. Jeg kan anbefale Magnus på det sterkeste.