Bestill time

Pris: 590 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Helgetillegg 300,-

I dag 23. des I morgen 24. des Ons 25. des Tor 26. des Fre 27. des

Om

Frode har 5-årig kiropraktorutdannelse fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) Bournemouth, England og Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Sverige. Han har over 20 års erfaring som kiropraktor.

Frode behandlet det meste innen muskel- og skjelettplager hos både barn og voksne. Teknikker Frode bruker er leddjusteringer, mobilisering og trykkpunktbehandling.

Gjennom årene har Frode opparbeidet seg en faglig sterk kompetanse innen behandling av korsryggsmerter / lumbago, hoftesmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, albuesmerter, hodepine, samt fot- og ankelsmerter. Frode finpusser stadig sine ferdigheter og holder seg faglig oppdatert. Hos Frode vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet, engasjement og en stor dose humor.

Autorisasjon (2004)

Frode Vivot Sørholt er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Frode Vivot Sørholt

Flink og effektiv!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg oppsøkte Frode etter akutte smerter i ryggen like før en lang flytur for en tid tilbake. Jeg var redd for å ikke kunne reise, men Frode lappet meg sammen og jeg var reiseklar et par dager senere.
Siden den gang har jeg fått hjelp ut av flere kniper, så jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med Frode og Akutt Kiropraktikk.

Anbefales ikke!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Vennlig, men går repeterende i forsvar hvis hans væremåte, utsagn taes opp.
Viser irritasjon og blir irettesettenede når sterk fysisk smerte trenger et uttrykk. «Du kan gråte senere».

Flink kar

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

omgjengelig og flink kiropraktor som absolutt kan anbefales om kroppen trenger korreksjon

kontoret er lett tilgjengelig og fine åpningstider

Hyggelig og effektiv

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Kom til Frode med ryggsmerter vinteren 2016/17. Er fornøyd med behandlingen og går alltid derfra i bedre form enn da jeg kom. Frode tar seg alltid tid til en liten prat også. Anbefales!

Veldig fornøyd med behandling!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Veldig fornøyd med servicen Akutt Kiropraktikk tilbyr! Etter å ha slitt med en rygg/skulderskade i flere år som ingen andre behandlere har klart å løse, kontaktet jeg disse v/Frode Sørholt som umiddelbart ga meg time dagen etter. Etter noen uker med behandlinger kunne jeg merke stor forskjell og nå er hele skaden/problemet mer eller mindre borte og jeg kan trene helt som normalt! Kan anbefales på det sterkeste