Bestill time

Pris: 590 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Helgetillegg 300,-

I dag 23. des I morgen 24. des Ons 25. des Tor 26. des Fre 27. des

Om

Frode har 5-årig kiropraktorutdannelse fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) Bournemouth, England og Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Sverige. Han har over 20 års erfaring som kiropraktor.

Frode behandlet det meste innen muskel- og skjelettplager hos både barn og voksne. Teknikker Frode bruker er leddjusteringer, mobilisering og trykkpunktbehandling.

Gjennom årene har Frode opparbeidet seg en faglig sterk kompetanse innen behandling av korsryggsmerter / lumbago, hoftesmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, albuesmerter, hodepine, samt fot- og ankelsmerter. Frode finpusser stadig sine ferdigheter og holder seg faglig oppdatert. Hos Frode vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet, engasjement og en stor dose humor.

Autorisasjon (2004)

Frode Vivot Sørholt er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Frode Vivot Sørholt

Godt humør og profesjonell

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Har gått til Frode i litt over 6 mnd, dels for rehabilitering etter skulderoperasjon, dels for generell forebygging i nakke/rygg.
Jeg er svært fornøyd, og har hatt bra progresjon. I tillegg til solid og profesjonell behandling, får man en god dose humor, og godt humør.
Anbefales på det sterkeste!

Dyktige kiropraktore

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg har gått til behandling på dette kiropraktorsenteret i kortere og lengre perioder de siste 12 årene og er veldig fornøyd med resultatet. Jeg får raskt time når jeg trenger det, venter sjelden og senteret er lett tilgjengelig. Begge behandlerne jeg har gått til er hyggelige og profesjonelle.

Behandling som FUNKER!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Det å være i ny jobb kan være utfordrende i seg selv! Men det å ha en rygg å bære som bare Quasimodo kan være stolt over; det er pokker meg mer unødvendig enn den evigvarende løfte-ned-dasslokket-diskusjonen (ikke er det bra for en vond rygg heller)!!

Som seg hør og bør var det vel bare å gjøre ett enkelt søk på 1881.no etter en Kiropraktor i Oslo, og hvem popper opp? Akutt Kiropraktikk og godeste Frode-kommode :)
Et par knekk her, et pling og en plong der, så var jeg helt frisk igjen!

Nå går jeg jevnlig til Frode for å være på den sikre sia. Billigere investering i livsglede finnes knapt!

Sjukemelding, du er full! Gå hjem!
Frode, 5 av 5 mulige her altså :)

Flink kiropraktor i god atmosfære

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg har i årevis hatt ryggplager og etter at jeg begynte å gå til Frode så har han holdt ryggen min i sjakk ved en rask behandling ca hver 4.uke. Jeg opplever å bli tatt godt vare på når jeg er til behandling.
I tillegg er det alltid en munter og god atmosfære på kontoret til Frode hvor alt fra de minste utfordringer til de største verdensproblemene blir løst samtidig som en effektiv behandling gis av en erfaren og flink kiropraktor.

fornøyd med behandling av sønnen 7 uker!!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Siden 2009 har jeg brukt Akutt Kiropraktikk, av og på med forskjellige plager hos meg selv. Når plagen er akutt har jeg fått time på dagen og god oppfølging. Til å være fornøyd pasient fra før av toppet det hele seg for meg sist jeg trengte hjelp. Etter to fødsler med 14 måneders mellomrom sa bekkenet stopp og Frode stilte opp og hjalp meg. På en lørdag fikk jeg time, og jeg nevnte for han at sønnen min på da syv uker ble født med ansiktet først. Han er under behandling og opptrening hos Fysioterapaut da han fikk en skikkelig trøkk på vei ut. Jeg fortalte også at jeg er redd han har vondt i tillegg. Sønnen min ble da undersøkt, behandlet både lørdag, søndag og mandag. Ikke bare stilte han opp for meg, men også sønnen min. Tommel opp for god service.

Det vakre i det hele for meg er at sønnen min siden har blitt en helt ny gutt. Han sover sammenhengende, han ler og smiler på en ny måte og jeg føler ikke lenger at han har vondt. Det å sjekke han er det lureste jeg har gjort, og jeg skylder Frode mang en takk for at sønnen min endelig får fri fra smertene.

Som behandler er Frode ydmyk men bestemt, varsom og ikke minst støttende mot meg som mamma, ja rett og slett real og hyggelig. Heia Frode og hele teamet på Akutt Kiropraktikk Vika!