Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 4. apr I morgen 5. apr Søn 6. apr Man 7. apr Tir 8. apr

Om

Toralf Thomassen er ikke bare en erfaren kiropraktor, men også en dyktig fysioterapeut. Med bakgrunn i aktiv deltakelse i Crossfit har Toralf en unik innsikt som har ledet ham til å jobbe tett med flere av Norges toppidrettsutøvere.

Som ansvarlig for spesialutredninger innen prolaps, svimmelhet og hodepine ved Din Helse i Nydalen, bringer Toralf en bred faglig bakgrunn til bordet. Han fullførte sin mastergrad i kiropraktikk og skrev masteroppgave om bekkenløsningsproblemer blant gravide.

Toralf er dedikert til å gi den beste behandlingen til pasienter, spesielt de som lider av svimmelhet, prolapser og hodepine, med sin kombinerte ekspertise som kiropraktor og fysioterapeut.

Autorisasjon (2006)

Toralf Thomassen er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Toralf Thomassen

Pålitelig og dyktig

Klinikk: Din Helse Bjølsen Skrevet

Pålitelig og dyktig kiropraktor!
Svært effektiv, kunnskapsrik og følte meg trygg hele veien. Mitt go-to kiropraktor når låsninger oppstår. Alltid nesten umiddelbar bedring. Absolutt til å anbefale!

Veldig hyggelig og dyktig.

Klinikk: Din Helse Bjølsen Skrevet

Toralf forklarte underveis mens han fikk låst opp ryggen min. Det var avslappende og følte meg veldig trygg. Anbefaler å dra til han.

Meget hyggelig, morsom, dyktig behandler

Klinikk: Din Helse Bjølsen Skrevet

Han tok i mot meg med et smil og jeg gikk ut med bedre rygg. Brukte god tid og forklarte godt hele veien. Flink og omtenksom.

Dyktig kiropraktor!

Klinikk: Din Helse Bjølsen Skrevet

Jeg kan anbefale Toralf til alle med behov for kiropraktor. Den eneste jeg går til, jeg føler meg umiddelbart bedre og effekten varer lenge

Stor kompetanse på sitt felt og veldig behagelig å gå til!

Klinikk: Din Helse Bjølsen Skrevet

Toralf er alltid blid og til tross for hvor vondt jeg har det, så ender det alltid opp med at jeg ler underveis i behandlingen. Han er flink til å få pasienten til og slappe av, og er kjempe god på sitt felt! Han har også alltid gode råd angående helse og kropp. Klinikken generelt er veldig bra og de andre ansatte er like flinke som han.