Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Legegruppe
Uerfaren lege
Lege: Thomas Øystein Østvold SkrevetJeg fikk tildelt denne legen da min tidligere fastlege sluttet.
Fra første time virket han usikker i faget sitt. Han virket distré, var lite lyttende og jeg følte meg ikke ivaretatt som pasient. Jeg gikk ut av legetimene med flere spørsmål enn svar, og var heller ikke trygg på at svarene jeg fikk fra han var korrekte. Jeg valgte å bytte fastlege etter tre konsultasjoner.
Uerfaren lege
Lege: Thomas Øystein Østvold SkrevetJeg fikk tildelt denne legen på grunn av at han overtok praksis til tidligere fastlege.
Etter et par konsultasjoner fant jeg ut at her må jeg bare finne meg en ny fastlege så fort som mulig.
Han er uerfaren, stiller uforberedt, tar seg ikke tid til å sjekke jornalen min og kan ikke svare på spørsmålene mine.
Jeg stoler dessverre ikke på kunnskapen hans.
Ok
Lege: Trond Høibø SkrevetFlink med akutte sykdommer, men dårlig på kroniske. Oppleves som nedlatende til tider. Vanskelig å komme i kontakt med legekontoret og ufint personell som tar blodprøver
Solid
Lege: Thomas Øygarden Bjordal SkrevetHyggelig. Forståelsesfull. Du blir garantert fornøyd. Raske svar på meldinger. Bra kontor og så sentralt som det kan bli
Omsorgsfull og trygg
Lege: Thomas Øygarden Bjordal SkrevetJeg føler meg alltid veldig trygg og godt ivaretatt når jeg møter opp hos Thomas. Han har alltid tid til meg og mine problemer. Han er lett å få tak i dersom det skulle være noe enten på melding over helsenorge eller på telefon dersom han ikke har ledig time.
Vil aldri bytte fastlege!