Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jæren Legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Håvard Ims SkrevetBlir ikke tatt på alvor her. Sitter igjen med at du føler deg litt dum for at du i det hele tatt kontaktet legen. Lite forståelse for utbrenthet og psykisk sykdom.
Gjør lite undersøkelser. Ung, uerfaren og usikker?
Helt topp lege
Lege: Andrea Tapken SkrevetHun er grundig, går rett på sak og er hun i tvil sender ho deg til spesialist
Ventetid er vel et resultat av hennes grundighet og hun har full kontroll på tidligere plager og spør gjerne om disse om jeg ikke nevner dem selv
Fantastisk
Lege: Tore Michelsen SkrevetHjelpsom,flink,grundig,bra støtte.han tar deg skikkelig på alvor.og ønsker å hjelpe best mulig.veldig dyktig med psykiske lidelser også
Verste legen jeg har hatt!
Lege: Andrea Tapken SkrevetSynes hun er veldig kald, kan t.o.m sitte å le de gangene jeg har grått fordi jeg har vært lei meg. Fremstår som lite villig til å hjelpe. Uinteressert i deg som pasient. Snakker i munnen på deg, har ikke øyekontakt, stirrer på pc skjermen. . Haster seg gjennom legetimen HVER gang. Får såvidt spurt om det jeg lurer på før hun reiser seg opp og er "ferdig". Fraråder å ha henne som lege
Ikke intressert i å hjelpe
Lege: Andrea Tapken SkrevetAldri møtt en så lite hjelpsom lege før. Ville ikke høre eller utføre normale tester (blodprøver osv). Når jeg fortalte henne om mitt så lo hun av meg. Dette er ikke akseptabelt! Ingen tillitt til henne så jeg kommer til å bytte lege med en gang!