Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jæren Legesenter
Tar pasienten på alvor
Lege: Tore Michelsen SkrevetEr lyttende og tar meg som pasient på alvor.
Følger opp og er behagelig i måten han opptrer på.
Tar seg tid ti å snakke ferdig de gangen jeg som pasient trenger litt mer tid en det er avsatt.
Sikkert veldig flink, men slik opplevde ikke jeg det
Lege: Andrea Tapken SkrevetHadde henne kun kort tid som fastlege, følte at hun ikke hadde kontroll. hun snakket i munnen på meg og hadde heller ikke satt seg inn i min sykdomshistorikk!!
Måtte bruke hele mesteparten av timen for å fortelle henne noe hun allerede burde satt seg inn i.
Den verste legen jeg har hatt
Lege: Andrea Tapken SkrevetHun hører ikke etter og over tar alt man har å si. Tar ingenting på alvor og får man til å føle seg helt galen. Man skal føle seg bra og tatt vel imot når man går til legen men det gjør man ikke hos henne. Har mange ganger gått ut fra kontoret gråtene. Anbefales ikke.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Tore Michelsen SkrevetForståelsesfull, nøyaktig, grundig, flink lege, som vi og treffer på legevakten. Vet mye om psykiatrien, virker veldig oppegående.
En god Lege
Lege: Tore Michelsen SkrevetHan er flink til og lytte og er tilstede på en god måte. han er veldig flink til og følge opp. Han husker godt fra gang til gang,
jeg synes han er raskt tilog sende til videre behandling. føler meg trygg på hans faglige vurderinger.
Timebestilling er som hos de fleste legekontor.... kunne være bedre.