Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jæren Legesenter
Bra inntrykk
Lege: Åge Aleksander Skretting SkrevetGjerne litt uerfaren, men han gjør det på en god måte. Opplever at han lytter og tar meg på alvor. Han heller en henvisning for mye eller en for lite. Timer har jeg så langt bare bestilt på appen (det ble spørt om noe ang det lenger nede)
God lege
Lege: Håvard Ims SkrevetGodt fornøyd med Dr Ims. Blir tatt på alvor og får den hjelp man trenger. Tar den tiden det trenger selv med forsinkelser.
Veldig fornøyd.
Lege: Håvard Ims SkrevetFikk god hjelp i en vanskelig tid. Han ikke bare hører...han lytter. Tar meg på alvor. Bare det å ha blikkontakt viser han vil hjelpe meg. Viser vilje til å ville hjelpe.
For meg er han en flink lege som tar seg den tiden jeg trenger når jeg er hos han.
Ikke fornøyd
Lege: Håvard Ims SkrevetFølte meg ikke ivaretatt og det virket som om denne legen mangler endel kunnskap om sykdommer. Han ser altfor lett på ting..
Helt vanlig lege
Lege: Åge Aleksander Skretting SkrevetHyggelig lege, men merker ikke at han tar meg spesielt på alvor eller villig til å bruke tid for å høre på pasienten. Utreder greit og raskt, ikke supernøye. Helt ok.
Personalet på senteret virker noe stresset og småsure. Smiler ikke og ikke snakker til meg når de tar prøver. Har aldri hatt problemer med blodprøver før, men opplevde det som ubehagelig her.