Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rolland Legesenter
Veldig bra
Lege: Satya Pal Sharma SkrevetDr. Sharma er meget imøtekommende, hyggelig, empatisk og flink til å forklare. Behagelig lege, hvor du føler deg ivaretatt på best mulig måte!
Faglig sterk, anbefales.
Kan ikke norsk, hverken muntlig eller skriftlig
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetVi ble dessverre tildelt henne som fastlege, og vi hadde byttet for lengst om det var mulig å finne en brukbar ledig lege i Åsane. Hun har store problemer med å forstå hva man sier til henne. Vi skulle ha en henvisning videre til spesialist. Vi fikk avslag hos spesialisten, noe vi reagerte på. Ba om å få se henvisningen, og da skjønner eg avslaget. Eg forstod ikke noe av det hun hadde skrevet. Språket er så elendig at selv jeg som vet hva hun har forsøkt å skrive ikke kan forstå det!
Utrolig fornøyd!
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetJeg er kjempefornøyd etter min legetime hos Deisy. Hun svarte godt på alt jeg lurte på, tok seg god tid til å høre på det jeg hadde å si, og virket veldig interessert i hvordan jeg hadde det/følte meg. Hun spurte meg også om relevante sykdommer i familien, og jeg følte meg rett og slett veldig godt tatt vare på, og tatt på alvor.
God oppfølging
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetGod og seriøs oppfølging. Stilte spørsmål og var villig til å henvise til spesialist og følge opp. Påberegn ventetid på legekontoret og stor pågang i resepsjonen kan det virke som. Hyggelige personer i resepsjonen.
Uinteressert lege
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetLang vente tid på å komme inn , over 1time. Lang ventetid på å få time, virker som haste timer ikke finnes. Forter seg gjennom timen. Tar lite tak i problemer! Virker uinteressert når du snakker. Får deg til å føle deg elendig i sårbare situasjoner. Sendte meg gråtende ut fra timen