Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rolland Legesenter
Tar ikke noe på alvor.
Lege: Son Stian Ngo SkrevetDr. [navn fjernet av moderator] er vikar for denne legen. Dr. [navn fjernet av moderator] er alltid blid, men hører ikke etter hva du sier, og framstår som uinteressert i å finne ut noe om hvordan
helsetilstanden til pasienten er. Det kan virke som om lege - yrke ikke interesserer ham. Jeg hadde byttet lege hvis det var en mulighet i Bergen i dag, men det er dessverre ikke mulig.
Unngå hvis du kan
Lege: Allan Mushima Bulwanda Mukaya SkrevetHar vært hos denne legen i over 2 år, rett og slett fordi jeg ikke trenger fastlege så ofte. Men min erfaring har vært dårlig nok til å prøve å advare andre bort.
Bortsett fra den konstante følelsen av at han prøver å gjøre avtalene så korte som mulig og egentlig ikke undersøker deg. Han glemte for eksempel å bestille MR i ca 6 måneder, mens jeg ønsket og ventet på en time som aldri ville komme og kneet ble stadig verre og verre. Da jeg spurte ham hva som skjedde, sa han bare "den er bestilt, du vil bli kontaktet av klinikken" mens han nektet å fortelle meg når den ble bestilt. Han så ut til å bare ha ignorert meldingene mine siden.
Rask, forståelsesfull, kunnskapsrik
Lege: Allan Mushima Bulwanda Mukaya SkrevetDr. Allan er en rask og en meget god lege. Han har mye kunnskap og er alltid rask med å sende ut henvisninger, resepter og legeerklæring. Har opplevd mange ganger at leger har kastet bort tiden min og ikke funnet ut av problemet mine, men det gjør ikke Dr Allan. Han er rask og finner raskt løsninger. Er meget fornøyd og anbefaler alle å gå til han.
Styr unna!
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetLytter ei på pasient avbryter og du får ei fortelle hva som feiler deg
Arrogant og alltid minst 30 min sein
Hjelpsom og objektiv
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetHyggelig dame som er ivrig på å hjelpe deg og få deg frisk igjen så fort som mulig. Kan for mange inngrodde nordmenn virke litt intens, men hun har ditt beste i tankene når du er i hennes omsorg.