Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytrebygda Legekontor DA
Meget bra lege
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetHan er meget grundig og flink. Tok seg tid til å gå igjennom historikk og var meget servicemindet. Han var også villig til å diskutere og forklare hvordan vi kunne sammen finne ut av hva vi gjør fremover.
Verdens beste 'Akseladden'
Lege: Jan Askeland SkrevetHan har vært min lege i 31 år og jeg kan ta opp hva det skulle være med han. Han tar deg alltid på alvor og er et fantastisk menneske som alltid hjelper til, uansett, om det behøvs hjemmebesøk så gjør han det og :)
Faktisk den beste
Lege: Hildegunn Woods SkrevetHun er rask, konkret og ekstremt flink. Det er sjeldent hun tar feil og dersom hun er usikker henviser hun til spesialist med en gang. Med min nye lege kommer jeg stadig hjem uten å ha hatt nytte av legetimen i det hele tatt. Det har aldri skjedd med Hildegunn.
Jeg synes det er bra hun tar jobben sin seriøst og jeg får alltid den beste hjelpen.
Fantastisk god lege
Lege: Niels Saaby Hansen SkrevetGrundig, imøtekommende, omsorgsfull lege. Han tar pasientene på alvor, og er grundig i sine undersøkelser. Han tar pasienten med på en drøfting rundt problematikk og diagnoser, og gjør at pasienten føler seg sett og godt ivaretatt. Jeg byttet fra en lege jeg var fornøyd med, og trodde ikke det kunne bli bedre. Men det ble det!
Fantastisk lege
Lege: Jan Askeland SkrevetJeg har vært pasient hos Askeland i 30 år, og vil aldri bytte! Som andre skriver her, så kan man sitte lenge på venterommet, men det er verdt det.
Jan tar seg god tid med alle pasienter, noe som selvfølgelig kan gå utover tiden, men dette er blitt "akseptert", da det gjerne er din tur neste gang til litt ekstra tid. Han er et medmenneske av de sjeldne.