Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øygarden Legekontor
Fantastisk lege
Lege: Stina Lind Monsen SkrevetTror ikke det er mulig å oppdrive en bedre fastlege enn Stina!
Kan til tider være noen uker ventetid for å få time, og man må gjerne vente en stund på venterommet før man kommer inn. Men ingenting av dette betyr noe når man får så grundig og oppfølgende time som hos henne. Hun er først og fremst en dyktig og kunnskapsrik lege som tar seg god tid til deg. Du er det viktigste når du har kommet inn på kontoret hennes.
Tvers gjennom en god og empatisk person som ønsker å hjelpe deg og gir en følelse av å være i gode hender.
Må også legge til at jeg i helhet er meget fornøyd med Strand Legsenter, og er alltid sikker på at jeg mottar god hjelp om jeg må inn til en av de andre legene her. Liker godt sms-tjensten legesentert har.
Liten forståelse 😳
Lege: Marie Lindeberg SkrevetEn lege som skuffet stort når man trengte hjelp.
Føler ikke at hun ser pasienten og dens behov og er heller ikke villig til å prøve sette seg inn i situasjonen til pasienten. En lege som kun går etter boka og ikke etter hva som er til det best for pasienten.
Enestående!
Lege: Stina Lind Monsen SkrevetUten tvil den beste legen jeg har hatt.
Hun er folkelig, profesjonell og hyggelig, - samtidig.
Hun tar seg alltid tid til å lytte. Hun er tillitsvekkende.
Den beste fastlegen.
Lege: Anna Tresselt SkrevetInteressert, lytter, medfølende, med glimt i øyet. Jeg føler jeg kommer til en venninne når jeg kommer til henne. Ser løsninger. Eneste ulempen er at hun kan være litt distre om det har blitt tatt opp mange ting, men stort sett er det ikke et problem. Kort fortalt den beste fastlegen jeg har hatt. Jeg er så glad for at hun er min fastlege!
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Stina Lind Monsen SkrevetHjelpsom, oppmerksom, personlig, lyttende, åpen og ærlig.
Flink og effektiv.
Har en utrolig positiv utstråling!