Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søreide Legesenter
Meget god almennlege
Lege: Ketil Rune Aspevik SkrevetLydhør, flink til å stille riktig diagnose og behandling. Bare gode erfaringer gjennom mange år. Anbefales.
utilstrekkelig pasientbehandling
Lege: Ketil Rune Aspevik SkrevetLegen googler svarene på pasientforespørsler
prøv alltid å fikse sykdom med en krem
ber ikke om pasientens sykdomsbakgrunn
2 ganger pasienten fikk informasjonen legen har ikke nok tid (maks 15 minutter per pasient)
Patient peker selv på behandlingen/CRT/MRT etc
eneste topp er at helsepersonal på kontoret er hyggelig og hjelpsom
Uempatisk
Lege: Heidi Elisabeth Benserud SkrevetSatt gråtende på kontoret hennes og innrømmet psykiske vansker og et sterkt behov for hjelp. Det satt langt inne for meg å gjøre. Jeg ble bedt om å ta meg sammen og tenke mer positivt. Ble sendt hulkende ut døra uten noen henvisning eller et eneste positivt ord.
Ikke fornøyd!
Lege: Heidi Elisabeth Benserud SkrevetLite forståelsesfull og nedlatende i måten hun snakket til meg på.
Virket som hun ville bli fort ferdig med meg, jeg fikk ikke sjans til å forklare meg særlig mye.
Hun hadde allerede gjort seg opp en mening på forhånd.
Følte meg trakassert i måten hun omtalte kroppen min på.
Var lei meg og sint da jeg gikk ut derfra.
Sier ingen gode ord på veien, som god bedring eller lykke til.
Dyktig
Lege: Heidi Elisabeth Benserud SkrevetHar hatt flere gode opplevelser med dr. Benserud.
Hun tar seg tid til å høre hva som er problemet, og henviser ved behov. Hun er flink på oppfølgning og tar kontakt per. telefon når jeg har henvendt meg til legekontoret med spørsmål. Jeg opplever å bli godt ivaretatt.