Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fenring Legesenter
Ikke interessert
Lege: Thomas Hetland SkrevetHar bare negativ erfaring desverre. Ikke interessert i å undersøke symptomer, lite villig til å diskutere eller komme med mulige tiltak. Han virker generelt veldig lite interessert i hva som plager meg, hvorfor jeg er der, eller hva som kan gjøres for at jeg skal bli bedre. Han sjekket heller ikke sykdomshistorikken min eller tidligere resepter, så jeg måtte selv gjøre ham oppmerksom på flere ting og foreslå hvordan jeg skulle behandles.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Turid Vrålstad SkrevetDr. Vrålstad er faglig kompentent, tar seg tid til gode samtaler og grundige konsultasjoner og er særdeles effektiv hva angår tiltak og henvisninger.
Det er ikke uten grunn at hun er blant Askøys mest populære fastleger. Anbefales på det aller varmeste!
En fantastisk lege
Lege: Turid Vrålstad SkrevetEt herlig menneske av lege!
Hun lytter og er utrolig dyktig i faget sitt.
Jeg anbefaler henne sterkt videre.
En behagelig mann
Lege: Christian Redisch SkrevetChristian Redisch får de beste anbefalinger fra meg.
Det virker som han kan veldig mye, han lytter, spør grundig, han er sakelig og menneskelig. Det er faktisk så behagelig å gå til han at jeg blir nesten frisk uten medisin.
Jeg har hatt han som fastlege siden ordningen kom og er meget fornøyd.
Lite engasjert og tafatt lege
Lege: Thomas Hetland SkrevetMitt totalinntrykk etter å ha besøkt denne legen er at han er svært lite intetessert i å finne ut hva som feiler deg som pasient, og finne tiltak hva som kan hjelpe. En må selv være svært "på hugget" og vite mye om egen tilstand for å få hjelp. Lite imøtekommende da også. Er helsepersonell selv og rystet over å ikke bli tatt mer på alvor. Hyggelig mann, nikker og smiler, men det er det.