Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holmenlegene AS
Lite hyggelig, ingen empati
Lege: Tor Magne Lund SkrevetSkikkelig dårlig erfaring med denne legen! Uprofesjonell, lite empatisk og ikke noe hyggelig. I tillegg luktet kontoret vondt, fordi han hadde 2 hunder liggende der inne. Veldig kleint med leger som ikke kan oppføre seg. Anbefales ikke i det hele tatt!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Tommy Olaf Arnesen SkrevetTommy er en utrolig dyktig lege og du føler deg øyeblikkelig både sett, hørt og ivaretatt. Har hatt han som lege i nærmere 5 år, og skifter neppe med det første. Jeg har både hatt alvorlige sykdomsforløp samt "normale" og er utrolig fornøyd med både faglig utførelse/kompetanse samt hans utadvendte personlighet. Kan 100% anbefale han for andre :)
Topp!
Lege: Tommy Olaf Arnesen SkrevetAlltid til hjelp i en positiv tone - meget kjapp på å svare på elektronisk kommunikasjon! Etter å ha byttet fra en lege som så på internett som et sted man leste nyheter, så er det nesten å komme til himmelen her - utrolig effektiv, samt slipper å bruke telefon.
Nei, jeg er ikke ny hos Tommy, har hatt han som fastlege i ca 10 år.
Ekstremt dyr og lite serviceminded
Lege: Elena Aristoff SkrevetOpplevde at legen ikke ville lytte til meg, samt ba meg om å booke separate konsultasjonstimer for alt. Ville f.eks at jeg skulle inn til konsultasjon for å videresende papirer til forsikringsselskap. Dette har gått automatisk og gratis med ny fastlege. Måtte betale 300 kr for 2 linjer ‘web konsultasjon’ der hun ba meg om å komme til kontoret..
Trygg og dyktig
Lege: Tor Magne Lund SkrevetHar hatt han som fastlege noen år og kunne ikke vært mer fornøyd.
Han tar seg alltid tid, og jeg føler meg ekstremt godt i vare tatt.