Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Morvik Legekontor
God oppfølging
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetFøler meg godt ivaretatt. Veldig god informasjon, føler at legen
tar seg god tid til å informere om hva som kan være galt.
God oppfølging som nevnt ovenfor, gjør at en føler seg trygg og har sterkt tro på at en har valgt rett fastlege.
Man finner ikke bedre lege
Lege: Aina Gundersen Langørgen SkrevetHun lytter til alt jeg har å si
Hun tar seg god tid
Hun er rolig og avslappet
Hun gjør jobben sin
Hun får meg til å alltid føle meg trygg når jeg har vært hos hun
En lege som virkelig fortjener ros! :)
Tillitsfull, profesjonell og medmenneskelig
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetJeg gir min vurdering av dr.Kvamme på basis å ha hatt ham som fastlege de siste 10-15 år.
Jeg er per i dag 23 år og har hatt mer og mindre betydelig ærend der han hver eneste gang har tatt seg god tid til å både lytte til hva jeg har sagt, gjort alle de nødvendige undersøkelser og ikke minst - tatt seg tiden til forklare medisinske begrep/ tilstander og svart på alle spørsmål jeg måtte ha.
Jeg oppfatter Dr.Kvamme som svært profesjonell, grundig i sitt arbeid og flink med mennesker. Han har utgjort en stor forskjell for en til tider bekymret pasient, og hvor av jeg har hatt følelsen av å bli tatt godt vare på.
Jeg kan gi ham mine beste anbefalinger.
kjempebra lege , den beste.
Lege: Ørnulf Friberg SkrevetKjempeflink og grei lege. Hører på pasientens uttalelser. Du føler deg vel og tilpasset. Ingen overlegne nøkker.
God lege
Lege: Kathy Ainul Mashrooka Møen SkrevetPositiv: Synes at Kathy gjør en veldig god jobb og jeg har opplevd utrolig god oppfølging. Jeg synes at hun er flink til å ta ting på alvor og til å henvise til spesialist. Hun er også veldig flink til å forklare sykdommer, er alltid snill og omsorgsfull.
Negativ: Har også opplevd at oppfølgingen kan være mindre bra noen dager.