Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Morvik Legekontor
Meget fornøyd
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetJeg var veldig fornøyd. Legen tok seg tid, lyttet og forklarte godt. Han var forståelsesfulle og hadde en god kommunikasjonsevne. Meget fornøyd.
Kan anbefales
Lege: Kathy Ainul Mashrooka Møen SkrevetHun har reddet livet mitt- avdekket underliggende lidelse og fikk meg inn i spesialisthelsetjenesten umiddelbart. Stor takk skyldig.
Fornøyd
Lege: Ørnulf Friberg SkrevetVeldig fornøyd med Friberg, han tar seg alltid tid til å høre, og tar problemer på alvor. På Haukeland har vi fått tilbakemeldingen at vi må holde godt fast i han som fastlege, av de grundigste de har vært borte i.
En glimrende lege.
Lege: Aina Gundersen Langørgen SkrevetHun er grundig og har et meget behagelig vesen. Er rask til å henvise til spesialister om hun stusser på noe, og er meget lydhør for nye medisiner og ny forskning. En lege jeg ikke vil miste.
Dyktig og seriøs
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetJeg har aldri byttet fastlege etter denne ordningen tredde i kraft. Jeg er meget godt fornøyd med Kvamme. Jeg har psykiske lidelser og han har alltid stilt opp når jeg har hatt behov for hjelp.
Så en stødig og dyktig lege for min del.