Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Morvik Legekontor
Veldig fornøyd
Lege: Aina Gundersen Langørgen SkrevetEn fastlege som kommuniserer godt med deg og tar deg på alvor. Har du spørsmål, har hun som regel svar. Hun setter seg inn i situasjonen lov problemene dine, og er der veldig hjelpsom og forståelsesfull. Tror hun er en av få fastleger som kan ringe hjem til deg utenom arbeidstider for å høre om status.
Fantastisk lege!
Lege: Aina Gundersen Langørgen SkrevetFaglig dyktig, genuint opptatt av å hjelpe, kommuniserer bra og tar ting på alvor. Følger det opp, og ser hele deg!
Har kun positive ting å si om denne legen, og er veldig glad jeg har henne til meg selv og mine barn. Anbefales på det sterkeste!
Fantastisk Lege
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetHan er en lege som tar deg på alvor som pasient. Jeg har blitt henvist videre til spesialist når det har vært nødvendig. Det er mulig å ha kommunikasjon pr SMS og epost med Legekontoret, noe som er ypperlig om en kun skal forenge en resept eller lignende. Når det er nødvendig så har han også mulighet til å sette opp en dobbel time. Jeg har vært i kontakt med flere leger, men som fastlege er jeg meget fornøyd med John Agnar Kvamme.
Helt fantastisk
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetKvamme er en lege som har pasientene i sentrum. Han er meget dyktig til å lytte, samt kommunisere. Han "ser" deg og kommer med gode råd samt innspill.
Han har vært min fastlege i 15 år og jeg vet ikke hvordan jeg skulle taklet sykdom uten hans bistand og gode råd.
Kunnskapsrik, profesjonell og ærlig
Lege: John Agnar Kvamme SkrevetDyktig og direkte lege, bra for deg som liker at legen sier rett ut hva han mener. 6 personer i min familie (fra 16 til 80 år) har Kvamme som fastlege, og alle er fornøyde med det.