Morvik Legekontor

Slettevikveien 1 5124 Morvik

Siste vurderinger av behandlere ved Morvik Legekontor

Dyktig

Lege: David Myklatun Skrevet

David Myklatun er den beste legen jeg har hatt i mitt 47 år lange liv. Det er god medisin i å ha en lege som tar deg på alvor, ser og forstår. Jeg har også inntrykk av at han virkelig bryr seg om sine pasienter. Han svarer raskt på www.helsenorge.no og er rask med ev. innsøk/henvisninger til andre steder. Gir ham absolutt mine varmeste anbefalinger.

Verdens beste lege

Lege: John Agnar Kvamme Skrevet

Har hatt Kvamme som fastlege hele livet, og kunne ikke hvert mer fornøyd. Han tar pasientene sine alvorlig, svarer omtrent umiddelbart på helsenorge.no, er direkte og ærlig, og man føler seg ivaretatt. Han tar seg alltid god tid, lytter og forklarer. Anbefales på det sterkeste.

Super fornøyd!

Lege: John Agnar Kvamme Skrevet

Gruet meg litt da jeg for 1 år siden måter bytte fastlege grunnet flytting, for var så fornøyd med han jeg hadde på fana legekontor at jeg kjørte til fana de første 3 årene etter jeg flyttet til Åsane. Men det har vist seg å være til det beste. For Kvamme er kjempe dyktig. Og via e konsultasjon også veldig tilgjengelig. Kunne ikke vært mer fornøyd.

Godt førsteinntrykk - som ikke varte lenge

Lege: Kathy Ainul Mashrooka Møen Skrevet

Jeg byttet til Kathy Møen etter å ha lest gode tilbakemeldinger på legelisten.no. Førsteinntrykket var veldig bra. Deretter gikk det bratt nedover. På andre eller tredje konsultasjon, hadde jeg laget en liste over 2-3 ting jeg ønsket å ta opp. Da jeg ankom legekontoret - 10 minutter før timen skulle starte, satt det en mann der og ventet, som ønsket akuttime pga influensa. Hun tok ham inn på time, til tross for at hun så at jeg satt der, og sendte meg inn til en legestudent. Dette til tross for at hun vet om at jeg har en psykosomatisk, kompleks lidelse. Jeg måtte sitte inne hos studenten, som var ille berørt og ikke kunne hjelpe med noe, til Kathy var ferdig med akuttpasienten, noe som tok over 20 minutter. Tilslutt kom Kathy inn til oss, så på lappen min, og sa: Du kan ikke ta opp så mange ting på en time! Bestill ny time i resepsjonen. Takk for i dag!" Og så hastet hun videre. Legestudenten så på meg, helt rød i ansiktet av fortvilelse. Jeg gikk rett hjem og byttet fastlege.

Omsorgsfull og trygg

Lege: Aina Gundersen Langørgen Skrevet

Aina er en trygg og god fastlege jeg er veldig fornøyd med! Hun er ikke på kontoret hver dag, så det er dessverre ofte litt lang ventetid både på å få time og komme inn til timen, men når det først er din tur har hun god tid til deg også. Hun er flink til å lytte, forklare og man føler seg godt ivaretatt. Hun svarer som oftest raskt på henvendelser på helsenorge.no. De andre ansatte på kontoret er hyggelige og labben er effektiv.