Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Veavågen legesenter
Veldig treg saksbehandling
Lege: Morten Nygaard SkrevetDette er ikke min, men min eldre fars fastlege. At det skal ta til nå 9 måneder å returnere et skriv til Karmøy kommune sin hjelpemiddelsentral, er mer en jeg som pårørende kan fatte og forstå. Til tross for gjentatte purringer både fra oss pårørende og hjelpemiddelsentralen i kommunen, så er fortsatt ikke saken ferdigbehandlet av dr. Nygaard.
Flink ,og har tid
Lege: Morten Nygaard SkrevetSkiftet til Nygaard da min lege snakket om å gå av,har barre positivt å si om han,veldig omsorgsfull,nøye ,har tid å lytte, tar min sykdom alvorlig,angrer ikke på valget av han nei,.....noe mindre fornøyd med den ene sekretæren.
Litt spesiell, men bra lege
Lege: Morten Nygaard SkrevetHar gått til Dr. Nygaard i en god del år. En rolig lege, som lytter mer enn man kanskje får inntrykk av. Det har jeg lært under tiden. Virker å ha god faglig innsikt, og kan komme med nyttige råd. Man får den hjelp man trenger.
Telefontilgangen er blitt bedre, siden man nå har fått et kø-system, slik at man ikke blir brutt og må ringe på nytt og nytt.
Det er stor forskjell på de to helsesøstrene. Den ene er veldig hyggelig, mens den nyeste er litt skarp i tonen til tider.
Den beste lege eg har hatt.
Lege: Morten Nygaard SkrevetJeg har hatt mange leger opp igjennom endel år, men følte ingen lege kunne gi meg forståelse og tok ting på alvor. Jeg fikk da morten nygaard som fast lege etter eg bytta. Å han hjalp meg og forsto meg.. han tok meg på alvor. Jeg kunne aldri bytta han ut med noen. Sykepleiene er ikke særlig vennlige, virker så sure
ikke noe jeg gleder meg til
Lege: Morten Nygaard SkrevetTenker hver gang jeg blir syk at jeg må bytte lege . Det er ikke noe hyggelig å gå her. Føler hverken at man blir hørt eller at man får svar . Heller ikke tatt seriøst. Han har lite øyekontakt og hadde det ikke vært for at jeg snakket ville det være en konsultasjonstime uten ett ord. Men legesekretærene derimot er verdens hyggeligste