Brumunddal Legesenter

Nygata 22A 2380 Brumunddal

Siste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter

Aldri mer denne legen!

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Som fastlegen din bør hun være en tillitsperson, og se deg som en helhet. Men hun ser det hun lyster, avhengig av humøret. Alltid dårlig tid, så man får dårlig samvittigheten umiddelbart når man har kommet inn på kontoret. Ser kun inn i pc'n. Og har ( i mine øyne) strykkaraktrer innen psykisk helse,.! " Tid er penger " klarer hun raskt å formidle, uten å si det med rene ord. Kan ikke anbefale denne legen til noen, og jeg skiftet fastlege på dagen. Kort tid etter gjorde mine voksne barn det samme. Dette er også en medvirkende årsak til at jeg er MEGET skeptisk til det norske helsevesenet generelt PR. idag! Avslutter med min følelse for dette.....................makt,makt og mer makt👎🏽

Tipp topp

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Effektig og nøye, kommer til bunns av problemet. Hu er direkte og tydelig i kommunikasjonen. Flink til å henvise videre dersom hun ikke strekker til

En fin lege

Lege: Markus Fauske Skrevet

Jeg har vært hos Fauske et par ganger og er veldig fornøyd. Han ser på meg når jeg snakket, og er interresert i å følge opp. Er det noe han lurer på så spør han angående det.
Etter å ha vært innom flere vikarer over et par år, er jeg glad Fauske ble min fastlege.

Fantastisk lege

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Lidija er min faste lege, og jeg skal aldri bytte henne! Hun er flink,effektiv, positiv og veldig hjelpsom!

Utstråler tillit og tar pasienten på alvor.

Lege: Markus Fauske Skrevet

Meget bra. Virker troverdig, og følger opp pasienten.
Er glad for at jeg har denne fastlegen.
Han følger opp pasienten og sørger for at det oppstår en slags gjensidig tillit.