Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
positivt
Lege: Lidija Kontic Skrevetalltid fått den hjelpa jeg trenger. imøtekommende og forståelsesfull... effektiv dame og har sjeldent ventetid...eneste kan være litt distre innimellom og glemme feks en resept på vei ut....
Kjempe flink
Lege: Tommy Andreassen SkrevetBeste lengen jeg har hatt, og er kjempe flink med barn! super!!
Dyktig og informert
Lege: Lidija Kontic SkrevetKan virke litt distansert i første møte. Men alltid informert om nye medisiner og behandlings former. Meget god til å formidle sannheten om den ikke alltid er så hyggelig. rolig å behersket i behandlings situasjon
Verdens beste lege
Lege: Tommy Andreassen SkrevetOppsummerer med ett ord: Suveren! Tok meg inn på nødhjelp enda han ikke var fastlegen min enda - byttet pga flytting og måtte være rask. Enda satt han med meg i halvannen time. Første legen som tok meg seriøst, og forsto at jeg virkelig hadde alvorlige diagnoser. I Oslo ble jeg bare avfeid siden jeg har slitt med psykiske problemer. Han vil hjelpe meg med alt - en ting av gangen. Jeg trodde ikke det fantes slike leger!
Nøyaktig, ærlig og kunnskapsrik !
Lege: Lidija Kontic SkrevetHele familien har hatt denne fastlegen i 4 år. Hun har hjulpet og støttet gjennom alvorlig sykdom og vært ærlig hele veien. Vi er meget imponert over hvor nøyaktig hun er og hvordan hun hele tiden oppdaterer seg fagmessig. Hun setter alltid pasienten i fokus. Alltid blid og positiv, selv om vi vet at legers hverdag er meget hektisk. Vi føler oss hele tiden godt ivaretatt.- Til slutt: Hun ser pasientene i øynene og sitter ikke vendt mot dataskjermen hele tiden! Ringsaker bør være stolt over en slik lege!