Nedre Grefsen Legegruppe

Disenveien 31 0587 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Nedre Grefsen Legegruppe

Lite tillitsvekkende og serviceinnstilt.

Lege: Pierre Lund Assely Skrevet

Tillater ikke/hindrer at pasient får time hos annen lege på legesenteret som har medisinsk og kirurgisk spisskompetanse innen ortopedi. Dette er ett legesenter! - gir et inntrykk av dårlig samarbeid internt og manglende forståelse og erkjennelse for kunde/pasient behov og behandling.

Flink og ærlig lege

Lege: Elisabeth Helene Rud Skrevet

Er utrolig fornøyd med Elisabeth. Hun er ærlig, realistisk og har i tilleg til god kompetanse sansen for sunn fornuft. Anbefaler henne på det sterkeste.

Bra lege

Lege: Pierre Lund Assely Skrevet

Første besøk etter at Dr Paasche ved samme legesenter gikk av med pensjon tidligere i høst. Hadde satt seg inn i det Paasche hadde skrevet i journalen tidligere og ønsket å finne ut av ting. Ingenting negativt å bemerke her etter første besøk. Da dette ikke hastet bestilte jeg time på nett og tok en time etter noen dager. Ca 15 min forsinka sent på dagen men tja det er innafor.

Usympatisk lege!

Lege: Elisabeth Helene Rud Skrevet

Hadde to ubehagelige møter med denne legen før jeg byttet til en annen fastlege. Hun hadde en svært avvisende og kald holdning, og var lite interessert i det jeg hadde å fortelle. Det var to ubehagelig opplevelser!

Imøtekommende og lyttende

Lege: Pierre Lund Assely Skrevet

Har vært hos ny fastlege for første gang og opplevde han som meget imøtekommende og lyttende. Han var tillitsvekkende og konkret på diagnose og neste skritt.