Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Grefsen Legegruppe
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetDette er den beste opplevelsen jeg har hatt med en fastlege noen gang. Jeg fikk raskt time da jeg bestilte, selv om det kan være litt vanskelig å komme gjennom til sentralbordet (dette kan dog ikke trekkes på legen). Legen tok alt jeg kom med seriøst og jeg følte ikke at hun hadde dårlig tid. Fikk også raskt behandling med blodprøver og bestilling av MR. Ble oppringt noen dager etter timen med svar på blodprøvene og god oppfølging. Følte meg respektert og godt ivaretatt. Anbefales sterkt!
Solid yrkesutøver
Lege: Pierre Lund Assely SkrevetLege som har tid til deg, som lytter.
Virker faglig sterk.
Gir gode råd.
Ren skuffelse
Lege: Pierre Lund Assely SkrevetFøler meg aldri sett eller hørt når jeg har vært hos legen. Virker som han vil ha meg raskest ut av kontoret og er veldig uerfaren virker det som. Byttet lege etter maks 1mnd hos han.
Tigjengelig?
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetJeg har ingen erfaring med denne legen, men her er det i hvert fall omtrent umulig å få svar på telefon!
Trygg og proff.
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetHun ser meg i min håpløse usikkerhet, og jeg føler meg ikke værre etter jeg har vært hos henne. Hun er en tøffing som gir deg det hun mener du trenger, og jeg kan forstå det kan oppstå uenigheter i enkelte tilfeller, men jeg tror ikke problemet ligger i hennes virke. Hun er dyktig og gjør jobben sin godt innenfor tidsrammene hverdagen byr på.
Savner tegneseriebladene fra det forrige venteværelset :)