Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Grefsen Legegruppe
Kunnskapsrik og trygg fastlege
Lege: Pierre Lund Assely SkrevetDette er en lege som fant ut hva som feilte meg, han er faglig dyktig og grundig. Opplevde legen som empatisk, lyttende og tillisvekkende. Han følger meg grundig opp.
Kunnskapsrik, interessert og nysgjerrig fastlege
Lege: Elisabeth Helene Rud SkrevetFår ikke bedre lege enn Elisabeth, sjeldent å møte en lege som er så interessert og nysgjerrig på å finne svar. Jeg har rett og slett fått et nytt liv, og er veldig takknemlig for at Dr. Rud er min fastlege. Jeg har ikke hatt problemer med e-konsultasjoner eller timebestillinger, prøvesvar og oppfølging har også vært raskt og beder enn forventet. Er veldig fornøyd og anbefaler på det varmeste.
Fantastisk
Lege: Norbo Tenzin SkrevetBedre lege skal du lete lenge etter. Faglig dyktig og meget empatisk. Lytter til det jeg har og si samt kommer med konkrete løsninger. Anbefaler på det sterkeste.
Omsorgsfull og tilgjengelig
Lege: Norbo Tenzin SkrevetEn trygg lege som tar seg tid til å høre på deg. Han er god til å skape en positiv relasjon med små barn. Det er alltid greit å få time hos han.
Kunnskapsrik og dyktig lege.
Lege: Norbo Tenzin SkrevetNorbo er en av de dyktigste legene jeg har hatt på lenge. Han tar seg alltid god tid til å høre på meg og følger nøye opp. Litt ventetid, men den er det verdt når man vet at man ikke blir kastet inn og ut av timen. Han tar seg virkelig tid til hver enkelt pasient, noe jeg setter enorm pris på.