Vestbytorget legesenter

Mølleveien 4 1541 Vestby

Siste vurderinger av behandlere ved Vestbytorget legesenter

Helt ok

Lege: Charlotte Händler Vislie-Bjørdal Skrevet

Hun er en veldig trivelig person, og virker veldig kompetent. Men hun har ikke tatt meg seriøst med noe av det jeg har kommet med. Måtte til slutt gå til spesialist selv og få bekreftet plager der. Resepsjonisten hadde også lite greie på legemidler.

Sympatisk og seriøs

Lege: Charlotte Händler Vislie-Bjørdal Skrevet

Veldig fornøyd med hvordan jeg har blitt møtt og den hjelpen jeg har fått. Lytter og strekker seg langt for sine pasienter. Er ofte litt forsinket, men har sjelden ventet mer enn 30 minutter.

Flott lege

Lege: Hans Andre Skaatan Skrevet

En blir tatt godt vare på av denne legen. Den beste fastlege jeg har hatt. Han tar meg opå alvor og jeg får mange gode råd fra han. Han forslår endringer for meg.

LYTTER OG TAR DEG PÅ ALVOR

Lege: Trygve Garshol Skrevet

Jeg opplever å både bli sett og tatt på alvor av min fastlege Trygve Garshol. Alle vurderinger gjøres grundig og han henviser dersom han mener det er nødvendig. Minuset på dette legekontoret er VENTETIDEN! Det trekker veldig ned......MÅ ALLTID vente bortimot 1 time til tross for at jeg har timeavtale, og jeg liker ikke at tiden MIN ikke blir respektert! Håper de finner en løsning for dette problemet, for så snart det er ordnet opp i, så vi ljeg gi Vestbytorget Legesenter full score.

Faglig dyktig, kunnskapsrik og hjelpsom lege

Lege: Charlotte Händler Vislie-Bjørdal Skrevet

Charlotte er en dyktig, kunnskapsrik, hjelpsom og, ikke minst, trivelig lege. Hun bruker god tid på pasientene, og en blir godt ivaretatt av henne.
Anbefales!