Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Mariero
Får ikke bedre lege
Lege: Tore Hjortland SkrevetFantastisk bra lege , hyggelig og imøtekommende,lytter og forstår problemene. Er også rask til og bestille time oss spesialist om det trengs.
God, seriøs fastlege
Lege: Magne Sigbjørn Økland SkrevetFlink til å lytte, og tar seg god tid til pasienten. Han er også altid godt forberedt, slik at en slipper å bruke tid på å gjennomgå tidligere historikk.
Hele dette legekontoret vitner om at legene er mer interessert i å yte et godt tilbud, snarere enn å ha så mange pasienter som mulig.
Den beste legen i Norge
Lege: Tore Hjortland SkrevetHelt fantastisk!!! Dette er helt klart den beste legen i Stavanger, om ikke Norge!
Svært dyktig. Inngir trygghet.
Lege: Lisbeth Økland SkrevetHar gått til denne legen noen år nå. Endelig fant jeg en lege jeg kan kommunisere med og som er til å stole på.
Eksempler:
Snur seg bort fra PC-en når vi snakker sammen. Er lyttende og empatisk, samtidig som hun er realistisk.
Hun er faglig dyktig og jeg har erfart at hun gjør riktige vurderinger. Hvis usikkerhet, henviser hun raskt videre til spesialist.
En lege jeg trygt kan anbefale.
kjip opplevelse hos lege
Lege: Magne Sigbjørn Økland SkrevetJeg hadde problemer med flass og generell smerte i hodebunn. Han tenkte seg om en liten stund også foreslo han at jeg kunne teste head&shoulders. Dette var etter å ha brukt flassjampoen man får på apoteket som opplyser om at man skal ta kontakt med lege om flassjampoen ikke fungerer. Da jeg nevnte dette for frisøren min ble hun selvsagt opprømt. Det at man ikke kunne bli henvist til en hudlege/spesialist er trasige greier.