Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Disen Legesenter AS
Svært fornøyd!
Lege: Ragnhild Dybvig SkrevetFantastisk dyktig lege! Erfaren og svært kunnskapsrik! Er oppriktig interessert, lytter og følger opp svært godt! Oppleves veldig trygt!
Verdens beste fastlege!
Lege: Liv Monsbakken SkrevetLiv har vært min, min mann og våre 3 barn sin fastlege i flere år nå og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hun tar oss på alvor når det kommer til barna og oss selv, følger opp, har forståelse, henviser videre uten å måtte krangle, kan prate om alt med Liv (også ting utenfor det legetimen handler om). Hun er ei genuin dame! Vi venter maks 5 min før det er vår tur, hver eneste gang!
Enestående
Lege: Tea Karoline Hillestad Walberg-Olstad SkrevetEn faglig dyktig, empatisk og imøtekommende fastlege. Tar seg alltid tid og ser helheten. Har kun gode opplevelser, både for min egen del og mine to barn.
Verdens beste fastlege
Lege: Kristoffer Langberg Lien SkrevetKunne ikke hatt bedre lege!! Jeg har full tillit og kan fortelle alt. Barna mine har han også, og han følger oss opp alle. Anbefales på det varmeste.
Super fastlege
Lege: Kristoffer Langberg Lien SkrevetHan er lyttende og interessert i deg som pasient - flink til å undersøke og å finne løsninger😊
Mht bla medisiner gir god innsikt i fordeler og ulemper ved bruken 👍