Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ås kommunale fastlegekontor
Veldig god lege
Lege: Julien Joel Sylvain Vibert SkrevetHyggelig som person, dyktig, og lytter til pasienten sin. Han er forsiktig og følger godt med. Anbefales.
dårlig spesialist
Lege: Vuk Palibrk SkrevetVirker arrogant og lite tillitskapende .
forstår ikke jobben sin. Jeg har en vorte, han hevder det er fotsopp. hvilken lege han er.
Omsorgsfull lege
Lege: Faruk Busuladzic SkrevetSer deg, er tydelig, samarbeider, hjelp til gode valg, følger opp ved å ta kontakt på tlf ved behov.
Hyggelig og varm. Tar seg god tid. Interessert i pasienten.
Lege: Julien Joel Sylvain Vibert SkrevetDette var min første gang hos denne legen. En veldig positiv opplevelse. Veldig hyggelig, hjelpsom og lyttende lege. Viste interesse og var nøyaktig i sine undersøkelser.
Fastlegekontoret fungerer ikke
Lege: Solveig Elise Thorsnes SkrevetLegen virker veldig dyktig og hyggelig, men fastlegekontoret fungerer ikke og må frarådes på det sterkeste. Ikke velg dette legekontoret! Det er umulig å komme gjennom på telefon, man får ikke svar eller veiledning på det man trenger , ting blir ikke fulgt opp. Vi kommer også til ulike leger hver gang vi er der, slik at de umulig kan kjenne pasientene sine.
Rett og slett kjennes det ut som vi ikke har noen fastlege. Vi har ikke en fastlege vi kan kontakte når det skjer noe med barna eller oss selv som krever time litt raskt. Vår nye fastlege er legevakten, vi blir forvist dit med helt vanlige barnesykdommer som fastlegen burde kunne sjekke.