Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Fantastisk

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Faglig forsvarlig og profesjonell. Kjempe hyggelig personellet, sekretærer, assistenter, sykepleiere, anestesilege, og kirurgene. Tusen takk for flott og omsorgsfull behandling.

Topp karakter!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Utførte facelift og halsløft nå i februar 2021. Topp service og topp resultat!
Anbefales på det varmeste!

Informativ og imøtekommende

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter konsultasjon og operasjon hos Hilde Bjærke, kan jeg ikke få skrytt nok. Jeg har blitt møtt av vennlighet og trygghet hele veien. Jeg har fått utført hals- og kinnløft. Tilbake på jobb etter 1 uke og bare strålende fornøyd 😁🙆‍♀️

Erfaren og dyktig

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Tidlig i høst så fikk jeg utført panneløft og øyelokk plastikk på kun ett øye. Jeg er relativt ung, i tidlig tredveårene, men jeg har alltid slitt med at jeg har hatt et veldig nedsunket øyebryn, noe som gjorde at det ene øyet mitt så mye mindre ut, samtidig som at helheten av ansiktet mitt så veldig lite symmetrisk ut. Jeg ønsket å forandre på dette og jeg var veldig heldig som fant Hilde. Jeg opplevde Hilde som ærlig og kunnskapsrik. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg får masse komplimenter uten at folk egentlig kan se hva som er annerledes, jeg ser veldig naturlig ut. Jeg har fått et enda bedre resultat enn hva jeg forventet.
Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Hilde absolutt på det aller varmeste.

100% fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført nakkeløft høsten 2020. Hadde fundert lenge å gjøre noe med løs hengende hud under haken.
Klinikken har veldig proff personale, som tar vel hand om pasienten både for og etter operasjonen.
Jeg er superfornøyd med resultatet. Ansiktet ser naturlig ut, i tillegg forsvant 15 år (er 61)!
Det er ikke lett å finne den "rette" klinikken i Oslo, men det gjorde jeg. Høsten 2021 skal jeg tilbake til klinikken og ta noen flere behandlinger.
Jeg kan virkelig anbefale Cosmo Klinikken til alle som funderer å gjøre noe "forbedringer" i ansiktet sitt.