Åsen Legekontor

Stasjonsvegen 1 7630 Åsen

Siste vurderinger av behandlere ved Åsen Legekontor

En fin-fin lege.

Lege: Anna Magdalena Eliasz Skrevet

Anna Magdalena er en fin lege,jeg føler meg alltid ivaretatt på en god og trygg måte når jeg kommer dit.
Hun følger opp,og er ikke redd hverken for å henvise videre,eller å sjekke ut om noen medisiner kan være bedre enn andre,-og selv om hun har det travelt,så får jeg aldri inntrykk av at hun vil "ha meg ut av kontoret",en gang jeg kom for sent,og måtte vente,unnskyldte jeg meg,og hun sa med et smil at det gikk greit,hun tok bare en annen pasient inn imens.
Ingen problem er for små,og ingen for store.
Jeg er meget godt fornøyd med henne som fastlege,og jeg var skeptisk i starten,for jeg hadde hatt "verdens beste lege".

Flott fastlege!

Lege: Imad Hamadeh Skrevet

Tålmodig og ærlig fastlege som tar pasienten på alvor, enten det er snakk om sykdom eller utskriving av helseattest.

Kommer ikke til å bytte fastlege så lenge Imad arbeider i nærheten av der jeg bor!

Lite til hjelp

Lege: Anna Magdalena Eliasz Skrevet

Jeg byttet fastlege ifjor i forbindelse med flytting. Jeg hadde håpet på oppfølging av medisiner og finne ut av noen helseplager. Jeg opplevde hun som avisende og lite interessert i å hjelpe meg. Et halvt år senere er jeg like langt i prossesen. Min erfaring med legen, har vært svært ubehagelig og vanskelig. Jeg håper virkelig at jeg bare har vært uheldig og at årsaken enten er fordommer eller at vi har personligheter som gjør det vanskelig å samarbeide. På grunn av dette har jeg nå byttet fastlege og håper nå at jeg kan få den oppfølginging og hjelpen jeg trenger.

Tillit til legen min

Lege: Anna Magdalena Eliasz Skrevet

Anna Magdalena møter meg med åpent sinn, er empatisk, faglig god, tar mine problemer på alvor. Alltid velkommen og god stemning. Jeg føler trygghet, og anbefaler henne gjerne.