Kalfaret Legesenter DA

Kalfarveien 20 5018 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA

Lite sympati

Lege: Barbara Merethe Gillow Skrevet

Skrivet mye på digitalt konsult eller snakket mye på besøket med liten hjelpe i virkeligheten.
Kunne vente lang for å få undersøkt på hennes kontor.

Trygg og hyggelig

Lege: Thomas Kolstad Antoniazzi Skrevet

Thomas er trygg og hyggelig. Jeg opplever at han ser meg og tar meg på alvor. Alltid kort ventetid for å få legetime hos han!

Fra god til negativ og ufin.

Lege: Knut-Arne Wensaas Skrevet

Jeg har hatt Wensaas som fastlege i mange år og har sett en negativ utvikling hos ham, noe som er beklagelig da jeg opplevde ham som en god lege de første årene. Ønsker du behandling og oppfølgning, ikke bruk denne legen! Etter at Wensaas ble tillitsvalgt for legene i Bergen har han helt klar mistet grepet om sine pasienter og har alt for mye å gjøre. Jeg har spurt om å bli henvist til flere undersøkelser men Wensaas blir avvisende og direkte ufin. Kommer man opp i problemer med feks. NAV blir han helt paralysert og "sitter på hendene" i stedet for å hjelpe. Legger alt ansvar for eventuelle feil over på pasientene sine. Anbefales dessverre ikke.

Dyktig og forståelsesfull

Lege: Asima Nazly Janjua Skrevet

Kontra andre leger jeg har vært hos, føler jeg meg mye mer sett hos Asima. Hun bruker legetimen på å fokusere på pasienten, lytter og kommer med gode innspill. Legetimen føles aldri som et "tidspress" og hun tar seg alltid tid til å grundig sjekke og svare på alle mine problemer.

På rullebånd

Lege: Thomas Kolstad Antoniazzi Skrevet

De gangene jeg har trengt legetime har jeg alltid fått time samme uke.
Føler de gangene jeg har vært der at det er en forventning om å bli raskt ferdig. Hyggelig, men ikke interessert. Gjør jobben.