Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Seaside Klinikken
Dyktig og oppdatert lege som følger «boka».
Lege: Marthe Sem SkrevetMarthe virker dyktig og oppdatert, positiv, varm og personlig.
Marthe er lett å snakke åpent og ærlig med om hva det skulle være. Hun er empatisk men også klar i talen om det trengs. Hun følger «boka», er restriktiv med å la fingrene fyke over tastaturet for produksjon av elektroniske resepter i hytt og vær. Hun gir ros og positive tilbakemeldinger når min tilstand har bedret seg.
En flott ung lege som anbefales på det varmeste.
Tydelig og trygg lege med oversikt
Lege: Marthe Sem SkrevetMarthe Sem ga et godt førsteinntrykk med varme og interesse for deg som pasient. Hun oppleves som grundig i kartleggingen av årsaken til helseproblemet og er opptatt av helhetsbilde. Marthe virker oppdatert på fagfeltet sitt. Hun gir raskt svar på spørsmål/henvendelser i Pasientsky.
Alltid tid til å lytte
Lege: Seyed Omid Hosseini SkrevetMan blir hørt og alltid tatt svært alvorlig. Ekstremt effektiv. Hele familien bruker samme lege. Han husker deg og har alltid tid til å lytte.
Trygg og veldig kunnskapsrik
Lege: Seyed Omid Hosseini SkrevetEn utrolig flink lege som følger opp pasienten sin, og ikke tilbringer mesteparten av tiden foran PC-en. Han passer på at jeg får svar på de spørsmålene jeg måtte ha. Føler meg heldig som har fått gå til denne legen i flere år.
Uvanlig dyktig lege
Lege: Seyed Omid Hosseini SkrevetVåken, adekvat og interessert i pasienten.
Sjeldent dyktig lege, et skoleeksempel på hva en lege bør være for sine pasienter.