Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hundvåg legesenter
Fantastisk lege
Lege: Solveig Hovland SkrevetHar hatt Solveig som fastlege hele livet. Hun er kunnskapsfull, imøtekommende og tar seg god tid til å forklare ting og får meg til å føle meg trygg og sett. Selv med mine minste bekymringer. Anbefaler henne på det sterkeste!
Flink
Lege: Kristin Medhus SkrevetVeldig flink til å sjekke opp og ivareta meg som pasient. Hun er rask med å sende meg videre for Mr/Ct hvis hun mistenker noe som ikke er normalt. Hos tidligere lege fikk jeg kun beskjed om at jeg må trene etter 2 besøk hos Kristin hadde vi gått gjennom ct/mr og det viste seg at noe ikke stemte så hun var rask med å ta dette videre.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kristin Medhus SkrevetHadde Medhus som vikar for Solveig Hovland og meget fornøyd. Hun tok seg grundig tid til å lytte og brukte god tid til å forstå.
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Nina Kallevik SkrevetVeldig positiv og imøtekommende og alltid opptatt til å finne rett behandling. Følger alltid opp lab. prøvene.
Fantastisk lege
Lege: Solveig Hovland SkrevetDyktig, forståelsesfull og empatisk, kunne ikke ønsket meg en bedre fastlege! Man føler seg alltid tatt på alvor, betrygget og i trygge hender hos henne.