Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenlund Legesenter
Den beste legen med det beste legeteamet på det beste legekontoret i byen
Lege: Endre Solvi SkrevetEndre en lege det er lett å bli glad i. Han tar seg god tid til hver pasient uten at dette nødvendigvis går utover de andre på listen. Følger opp avtaler og henvisninger dersom ting tar tid og virker genuint interresert i pasentens ve og vel.
Ikke veldig opptatt av å skrive ut medisiner i hytt og gevær ei heller med sykemelding, men mener dette viser karrakter og vilje til å hjelpe uten at en nødvendigvis må holde sengen/sofaen neddopet.
Eneste minus er køtiden på telefon, men etter at de begynte med registrering via internett og SMS både i forhold til resepter og timebestillinger, går dette helt fint. Her kan du også gi en kort status om f.eks. endringer dersom medisin ikke fungerer så kan du neste dag hente ny resept eller får ny time. Har vært noen år ved Rosenlund Legesenter og kan ikke få fullrost personale og legene som arbeider der. Tror nok disse er håndplukket på øverste hylle alle sammen.
Den beste legen jeg noen gang har hatt.
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetAnn Margret Apold-Aasen har hvert min fastlege de siste 12 årene. Hun er alltid forberedt til timen, tar seg tid til og virker genuint interessert i pasientene sine.
Jeg føler jeg blir tatt på alvor, og godt ivaretatt av legen min.
Verdens beste lege!
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetApold ser hele deg som pasient, tar seg god tid,er grundig og gjør deg trygg som pasient. Flott å snakke med og sjekker ut ting nøye, åpen og tilgjengelig.Vakker rett og slett!
Beste legen i byen!
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetTar seg god tid til å høre på hva problemet er, og streker seg til det ytterste for å løse det.
Dr Fantastiks
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetHun er en fantastisk lege som tar seg tid til pasientene og lytter til hva de har å si. Hun oser av empati og det finnes intet negativt å si om henne !