Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenlund Legesenter
Flink og hjelpsom .en dyktig Lege som tar seg tid til sine pasienter og viser stor imøtekommenhet .
Lege: Ebba Sofia Birgitta Nilsson SkrevetFølere meg godt ivaretatt av Ebba.
Dyktig og hyggelig,er alltid i "rute"og Tar seg tid til å høre hva man har å si i forhold til problem. Undersøkelser grundig og sender gjerne videre til spesialist om det skulle trenges.
Kjempedyktig, empatisk og trygg.
Lege: Hanna Showatatek SkrevetJeg kjenner meg ikke igjen i de dårlige uttalelsene av Hanna. Hun er en dyktig, empatisk og ivaretakende lege. Hun er veldig flink til å sette seg inn i og forklare mine sykdommer og problemer. Jeg er enormt takknemlig for å ha henne som lege. Kan ikke få fullrost henne nok 😀👍🌷
Fantastisk Lege
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetBeste lege man kan ha, alltid blid og tar sine pasienter på alvor. Er som regel ventetid men det er verdt det😊
83171755053
Lege: Endre Solvi SkrevetEndre Solvi er en meget dyktig , hyggelig og kunnskapsrik lege som ordner opp i alle sykdommer som jeg kommer med. Har sender meg til spesialiteter på sykehus og røntgen for å bekrefte diagnosen han har bestemt og aldri tatt feil til nå.
Lege
Lege: Endre Solvi SkrevetVeldig godt fornøyd med denne legen. Lytter alltid til det du sier og tar seg tid til deg. Beste legen i hele østfold