Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fromreide Legesenter
Forståelsesfull og engasjert
Lege: Runar Berge Mulelid SkrevetGod lytter, viser forståelse for problemer, er engasjert i samtalen, og du blir tatt på alvor.
Rolig og balansert, og kommer med gode refleksjoner og tilbakemeldinger.
Trygg og dyktig lege
Lege: Haakon Vevatne Øverland SkrevetFantastisk flink lege som lytter og tar deg på alvor. Lett å snakke med, han virker dyktig i faget sitt. Veldig fornøyd.
Tillit
Lege: Haakon Vevatne Øverland SkrevetEn lege som tar pasienten på alvor. Endelig en som lytter og trygger pasienten.
Jeg føler meg endelig sett og hørt av fastlegen.
Dårlig
Lege: Elisabeth Mathilde Stura SkrevetJeg var ikke fornøyd med denne legen da hun var min fastlege. Opplevde henne som en som tydelig ville være «sjefen» å bestemme. Dro alt for raske konklusjoner på kort tid. Jeg opplevde henne som avisende og jeg følte meg ikke trodd eller å bli tatt på alvor da jeg viste henne det jeg ønsket å ta opp på listen jeg hadde med nedskrevet for ikke å glemme noe. Kortversjon : Ikke fornøyd!
Kunnskapsrik
Lege: Haakon Vevatne Øverland SkrevetVeldig flink i faget og er veldig lett å kommunisere med. Han er flink til å lytte, service er på topp og bare er generelt en trygg og flink lege.