Skedsmokorset Legesenter

Furuholtet 1 2020 Skedsmokorset

Siste vurderinger av behandlere ved Skedsmokorset Legesenter

Beste fastlegen

Lege: Nora Therese Skråmm Bakker Skrevet

Veldig hyggelig lege som tar seg god tid til undersøke plagene man har!
Setter veldig stor pris på måten jeg blei tatt imot.🙏

Flinke folk på legesenteret

Lege: Nora Therese Skråmm Bakker Skrevet

Jeg har vært på ventalista hennes lenge. Endelig fikk Nora som fastlege, da jeg kom til legesenteret møtte jeg hyggelige sekretærer. Fikk beskjed om å vente på venterommet, Nora var forsinket men det har hun beklaget veldig mye, Veldig behagelig lege som hadde lest journalen min før jeg kom på timen. Setter veldig stor pris på både legen og sekretærer som gjor det dagen litt lettere!

Behjelpelig.

Lege: Nora Therese Skråmm Bakker Skrevet

Jeg har vært hos legen min pga utslett i ansikte jeg har hatt lenge, hun ga meg behandling som hjalp. Setter veldig stor pris på måten hun tok meg imot! Behagelig og behjelpelig lege!

Usympatisk

Lege: Usman Akram Ansari Skrevet

Dårlig tid, venter lenge på å komme inn.Frekk.må bestille time på nytt til nye spørsmål.Fikk alltid høre at man ikke kunne sløse statens penger på en som meg, hva alt kostet osv, sendte meg ikke videre.Han sa når han hadde lite tid, at han hadde andre ting å gjøre også midt i timen.Nei styr unna.Han får deg til å føle at du er til bry🥲🥲🥲

Fornøyd

Lege: Nora Therese Skråmm Bakker Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Hun tar seg alltid tid til å lytte til meg. Jeg føler meg trygg hos henne når jeg er på time. Jeg anbefaler Nora som fastlege til de som trenger en bra lege.