Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skedsmokorset Legesenter
Trygg lege
Lege: Nora Therese Skråmm Bakker SkrevetMeget fornøyd med hvordan jeg blir møtt av Nora. Tar alltid utfordringene alvorlig og støtter/gir råd.
Tidsopptatt lege
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetKan ikke anbefale denne legen. Følte ikke legen tok meg på alvor og gjorde en dårlig jobb. Meget opptatt av tiden og at mann ikke nevner mer en 1 ting hver besøk. Bruker lite tid på pasientene sine.
Trygg og observant
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetJeg kom inn med en problembeskrivelse som jeg selv knyttet både til tidligere traume og relativt nylig innsatt hormonspiral, men han skjønte at det egentlig var tegn på utbrenthet så han sykmeldte meg (selv om jeg protesterte på det det, det hadde jeg jo ikke tid til). Fikk også hastetime hos psykolog. Skjønte ganske fort at han hadde rett og fikk behandla det i tide. Veldig takknemlig for at han var så observant.
Dumme råd
Lege: Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh SkrevetJeg er overvektig. Denne legen forstår ikke at det er en sykdom. Hun sa det bare er å spise mindre og trene mer.
Hun delte ut noen ark med plan på hva jeg skulle spise for å gå ned i vekt. Dette var mer mat enn jeg spiser til vanlig. Jeg fortelle hvor mye jeg trener, og da sa hun at det er for mye, og jeg må trene mindre. Jeg kom altså ut av kontoret med at for å gå ned i vekt, må jeg spise mer og trene mindre.
Latterlig.
UTÅLMODIG
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetUtålmodig lege som ikke ta deg tid til pasientene sine. Anbefaler han ikke i det hele tatt! Er også hele tiden lang ventetid.
Trenger opplæring i å respektere av pasientene sine.