Brevik Legesenter

Kvartsveien 2 1555 Son

Siste vurderinger av behandlere ved Brevik Legesenter

Alltid forsinket 🤷🏻‍♂️

Lege: Joanna Wansacz Skrevet

Det er alltid forsinkelser, og jeg merker på svarene jeg får at hun ikke forstår spørsmålene mine.

Det fungerer ofte greit, men når jeg er kritisk og stiller spørsmål, er det tydelig at det hun ikke er interessert i hva jeg har å si. Slitsomt og frustrerende.

Utrolig god fastlege

Lege: Joanna Wansacz Skrevet

Jeg har gått til Joanna i mange år, i oppturer og nedturer. Det tok litt tid å bli kjent med henne, men jeg har blitt utrolig glad for å ha henne. Empatisk på sitt vis, profesjonell og kunnskapsrik. Ikke avvisende eller bagatelliserende men heller ikke problematiserende.
Ganske ofte lang ventetid på venteværelset, men opplever henne ikke som stresset og hun har alltid god tid når man kommer inn.

Svært kunnskapsrik

Lege: Joanna Wansacz Skrevet

Joanna er veldig profesjonell - vennlig, lyttende og fremstår svært kunnskapsrik! Jeg liker hennes effektivitet, måte å resonnere på og at hun tar de nødvendige prøver. Jeg føler full tillit til hennes faglige vurderinger!

Grundig og kunnskapsrik

Lege: Joanna Wansacz Skrevet

Dr Joanna er en av de få legene jeg har møtt som tar tak i ting uten at du selv må spørre. Hun lytter og hun handler. Tar prøver hun anser som nødvendige og henviser deg til aktuelle
kolleger. Ofte har hun en intuitiv følelse at det er noe mer som bør undersøkes enn det du kom for. Hun har rett, hver gang! Jeg håper virkelig vi får beholde henne på klinikken i lang tid!

Utrolig god fastlege

Lege: Joanna Wansacz Skrevet

Jeg kom til henne første gang som gravid, og følte jeg fikk god oppfølgning og hjelp. Opplevde at hun lyttet og tok mine bekymringer på alvor. Veldig fornøyd med henne som lege til både meg og mitt barn. Anbefales på det sterkeste.