Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandsli Legekontor
Suuper fornøyd
Lege: Åse Sandnes SkrevetÅse er en helt fantastisk god lege, alltid like hjelpsom. Hun viser alltid god forståelse og og omsorg. Hatt henne som fastlege siden jeg var liten og kommer til å forsette i mangen år til! Har heller aldri opplevd å ikke komme til ved akutt timer, selvom hun har mange pasienter. Anbefales på det sterkeste!:)
Ikke fornøyd!!!
Lege: Åse Sandnes SkrevetUansett hva jeg kommer opp for så skyldes det mørketid. Om jeg knekker armen i juni, så er det bare mørketid og jeg bør gå hjem å sove det av meg. Blir ikke hørt uansett her oppe. Bestiller alltid akutt time så jeg kommer til kollegaen i stedet.
Dyktig og grundig lege
Lege: Sverre Hallstein Oma SkrevetVeldig fornøyd med Sverre. Ta seg alltid god tid til å forstå problemet, og føler meg alltid trygg på den behandling som foreslås. Derfor bruker hele familien min denne legen.
Fornøyd
Lege: Sverre Hallstein Oma SkrevetHan er flink til å lytte og tar deg alvorlig. Henviser dersom det trengs. Jeg er godt fornøyd etter min tre besøk hos denne legen.
Behagelig,flink og lyttende
Lege: Åse Sandnes SkrevetFøler jeg blir tatt på alvor og får gode råd og blir fulgt opp i forhold til min helsetilstand. Hva mer kan man ønske seg?