Sandsli Legekontor

Aurdalslia 14 5253 Sandsli

Siste vurderinger av behandlere ved Sandsli Legekontor

Trygg og kunnskapsrik.

Lege: Camilla Kallestad Skrevet

Er veldig fornøyd med fastlegen min, Camilla Kallestad, hun er dyktig, tar seg god tid, og er flink til å lytte, hun er der "for meg", og følger opp.
Sandsli Legekontor har også dyktige legesekretærer, som tar beskjedene videre, blir godt i vare tatt.

Lite samarbeidsvillig

Lege: Sverre Hallstein Oma Skrevet

Hadde denne legen tidligere fordi resten av familien hadde han. Sitter igjen med et svært dårlig inntrykk. Lite samarbeidsvillig, vanskelig å bli henvist videre, og bagatelliserer ofte sykdom. Til tider kunne jeg få hånlige svar på spørsmålene mine. Jeg følte meg rett og slett dum og plagsom når jeg var hos han. Kan ikke anbefale!

God lege

Lege: Sverre Hallstein Oma Skrevet

Anbefaler Oma, tar ting på alvor, er behagelig, avslappet, men samtidig tett på og løsningsorientert. Veldig fornøyd.

Særdeles dyktig fysiolog

Lege: Camilla Kallestad Skrevet

Jeg har hatt C.K i litt over ett år. For meg i #min situasjon er hun den dyktigste lege jeg noen gang har hatt. C.K er svært dyktig til å lytte etter hva en har å si. En lege med stor medisinsk kunnskap. Imponerende dyktig lege.

En fantastisk person og lege!

Lege: Camilla Kallestad Skrevet

Jeg har blitt utrolig godt oppfulgt av Kallestad gjennom flere år som langtidssykemeldte. Aldri møtt en lege som er så god til å lytte, en som ønsker genuint å finne årsakene til helsevanskene, ikke bare kurere symptomene.

Hun har ett hjerte av gull, og er den beste legen jeg har møtt i et skakkjørt helsevesen.

Dessverre så er det stor pågang, og jeg mener belastningen på fastleger er destruktivt.