Hillevågsdoktoren AS

Gartnerveien 15 4016 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Hillevågsdoktoren AS

Super lege!

Lege: Erik Jesman Pedersen Skrevet

Føler meg sett og hørt hver gang jeg kommer til Erik. Han er genuint interessert i å hjelpe meg på best mulig måte, noe som ikke nødvendigvis betyr resepter og sykemelding som første løsning. Han har ikke nølt med å skrive sykemelding når det har vert behov for det, men vil gjerne gå i dybden for å finne løsningen med problemet da jeg hadde det tungt psykisk. Han var en kjempe god samtalepartner og støtte. Har også fått god hjelp når jeg har hatt fysiske plager.

Ønsker også å skryte over legesenteret, de har en super ordning der en lege alltid har akuttimer, så du får alltid hjelp på dagen😊 Trekker litt ned at det ikke er eget avlukke når man skal snakke med sekretærene, hele venterommet får med seg samtalen.

En av de beste

Lege: Erik Jesman Pedersen Skrevet

Lege med mye kunnskap. Beste legen en kan få. Lytter og tar seg tid. Å flink til å finne ut hva som er årsaken til problemene.

The best doctor I have ever had.

Lege: Laila Frette Skrevet

I am going to write this in English because some people just don´t read Norwegian yet. I do read/speak Norwegian now but I didn´t understand much when I first moved here and was worried about understanding and being understood. No worries there, this doctor speaks perfect English! Laila Frette is a great doctor. She is very understanding, very knowledgable, and a sympathetic listener. If she doesn´t know something, she finds the answer, though that has rarely ever been the case. I never feel rushed. I always feel understood. Highly recommended.

lite forståelsesfull

Lege: Erik Jesman Pedersen Skrevet

lite hjelpsom og nedlatende.
Fikk ikke hjelp og måtte gå en annen plass for å få hjelp.
uprofesjonelt.

Fantastisk dyktig og engasjert lege

Lege: Laila Frette Skrevet

En seriøs og dyktig lege som lytter på hva du har å si med enormt fokus, tar deg på alvor og som deretter går grundig fram for å finne løsningen.
Maken til engasjement, service, dyktighet, kunnskap og ønske om å hjelpe deg som pasient er helt utrolig, nesten uvirkelig.
Dette er en lege som virkelig setter standarden for hva andre leger burde strebe etter å bli.