Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haganlegene
Dette er en lege som bryr seg og alltid sørger for gode svar eller god behandling
Lege: Cecilie Smith SkrevetAt hun er populær og tar seg til pasientene når det er akutt, det tåler vi.
Barna har også heldigvis plass hos henne. De gangene det har vært noe har hun sørget for at alle ledd i behandlingen er som det skal.
Vi er heldige vi som har henne som fastlege.
Fantastisk!
Lege: Kristin Broch-Due SkrevetVeldig dyktig, hyggelig og sympatisk lege. Kristin bryr seg virkelig om pasientene sine! Hun henviser også videre ved behov. Hun tar seg god tid til alle sine pasienter.
Corona vaksine
Lege: Bernt Christian Karset Hellerud SkrevetHar ikke meldt inn til vaksinesenteret om pasient som er i risikosonen. Så nå må men vente enda lengere.
Ikke imøtekommende
Lege: Bernt Christian Karset Hellerud SkrevetDårligste legebesøk på lang tid, han fremstod som nedlatende og kald. Har en ovenfra og nedad holdning- og møtte ikke min bekymring som pasient. Heldigvis var dette kun en vikar for min fastlege. Skal aldri ha ham igjen
Dyktig fastlege
Lege: Bernt Christian Karset Hellerud SkrevetEr veldig glad for å ha Dr Hellerud som fastlege. Trygg og faglig dyktig. Har behandlet hele min familie.