Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frognerlegene
Beste legen jeg har hatt;-)
Lege: Dina Wikstrøm SkrevetDina Wikstrøm er den mest sympatiske og hensynsfulle legen jeg har har møtt - noensinne. Hun evner å se mennesket, ikke bare pasienten, og er meget omsorgsfull og sympatisk. Hun seg godt inn i den enkelstes situasjon. Jeg var deprimert og i en vond periode av livet - hun satte av tid og snakket med meg. Forfriskende at en lege faktisk har tid til å lytte og later til å bry seg uteover det som kan fikses med medisiner. Anbefaler henne på det sterkeste! Varmere lege har jeg aldri erfart.
Dyktig og omsorgsfull lege.
Lege: Dina Wikstrøm SkrevetDina Wikstrøm er en veldig dyktig og omsorgsfull lege. Hun prøver alle muligheter for å gi den beste behandlingen og henviser videre til riktige instanser.
Jeg er kjempefornøyd. Anbefales!
Dette er en av de beste legene jeg har hatt
Lege: Esben Boberg Skotte SkrevetHan har tid til å høre hva jeg har å si. Han tar seg god tid med meg. Det er ikke ut og inn med en gang.
Anbefales!!!
Lege: Esben Boberg Skotte SkrevetFlott lege som har skjønt hva jobben egentlig går ut på! :)
Svært flink lege
Lege: Esben Boberg Skotte SkrevetSvært flink og dyktig lege, som også tar seg tid til pasienten sin. Lett å snakke med og som hører på hva du har å si.