Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidelven Legesenter AS
Imøtekommende!
Lege: Sven Midelfart SkrevetEn seriøs fastlege, som tar det som blir sagt på alvor, men med glimt i øyet. Kan til tider være litt kjapp, men til fastlege å være, kan en ikke klage! Jeg kan absolutt anbefale han videre! Om jeg hadde hatt tid til å pendle mellom hjembyen og Trondheim hadde jeg fortsatt å ha Sven som min fastlege!
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Sven Midelfart SkrevetHan inngir tillit og har et vinnende vesen og godt humør. Han gir meg utfyllende svar på alt jeg spør om og jeg er en av de som har hatt de fleste sykdommer føles det som. Takk for at det finnes leger som han!
Kan nesten alt!
Lege: Sven Midelfart SkrevetHan er den beste legen jeg har hatt. Forklarer alt grundig, både hva som feiler, hva som kan ha forårsaket det, og hva som kan gjøres for å fikse problemet. Får ofte flere alternativer (med anbefalinger om hva han synes er beste alternativ), og får henvisninger til spesialister hvis han ser det som nødvendig!
Jeg føler meg veldig trygg når jeg er hos han, for uansett hva som har plaget meg tar han det på alvor. Kan absolutt anbefales for alle, men spesielt hvis du liker å vite litt mer om din egen anatomi!
Du finner ikke en bedre lege!
Lege: Sven Midelfart SkrevetHan er den desidert beste legen som jeg har vært i kontakt med. Han er både punktlig og viser stor empati, i tillegg til å være kunnskapsrik og løsningsorientert!
Bør bli bedre på empati og å lytte til pasienten
Lege: Peter Setsaas SkrevetFaglig vet jeg ikke hvordan Peter Setsaas er, men i det å behandle mennesker med respekt og verdighet har nok denne legen en lang vei å gå.
Lite hyggelig i sin utrykksform, ikke et smil og kan nok forbedre seg på menneskelig kontakt betydelig.