Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidelven Legesenter AS
Beste legen jeg har hatt
Lege: Sven Midelfart SkrevetJeg er en sånn type som bruker opp alle "byttemulighetene" jeg har i løpet av et år fordi jeg aldri er fornøyd med noen lege, men det var til jeg traff Midelfart! Tar seg god tid og lytter. Han spurte meg mange spørsmål om min helsehistorikk og fikk meg til å føle meg godt tatt vare på.
Den beste fastlegen i byen !
Lege: Sven Midelfart SkrevetFølger opp,tar kontakt,personlig og sympatisk !!"!
Ikke bra.
Lege: Sven Midelfart SkrevetMeget misfornøyd,dessverre. Han var til og begynne med svært trivelig og "morsom" men kom med en del uttalelser som bla: at jeg var en nervøs person ( jeg har angst) nektet å skrive legeærklæring da han ikke kjente meg (!) samt at han viste stor arroganse i måten han svarer på og imøtekommer. Beklager, men sånn oppfattet jeg dr Midelfart.
Superfornøyd med legen
Lege: Sven Midelfart SkrevetHar alltid tid til å høre på hva slags problemer jeg har. Flink til å henvise videre hvis det trengs, og er alltid i godt humør. Like flink med både meg og barna som også er pasienter der.
Utrolig dyktig
Lege: Sven Midelfart SkrevetEn lege som tar deg på alvor. Imøtekommende og tar seg god tid. opptatt av å berolige pasienter og hører på deres ønsker.